Lediga jobb

Lediga jobb

Vi uppskattar att du tar dig tid att registrera dig i vår kandidatdatabas! I gengäld lovar vi att göra vårt bästa för att du skall hitta din nästa yrkesmässiga utmaning vare sig du söker ett utannonserat uppdrag eller bara vill göra en spontanansökan!

Du har nu två val!

1) Du kan registrera dina kontaktuppgifter och bifoga ditt CV. Klart på några minuter.

2) Du kan också registrera dina kontaktuppgifter samt detaljerat ange alla dina utbildningar och tidigare yrkeserfarenheter genom att skriva in dessa i fälten i kandidatdatabasen. Javisst, det tar längre tid, men det positiva för dig är att det ökar dina chanser att vi skall hitta just dig när vi letar passande kompetens till våra kunder. Om du lägger denna extra stund på att noggrant beskriva dina erfarenheter, så blir det lättare för oss att söka upp dig i vår kandidatdatabas. Du förenklar för oss och förhoppningsvis så kan vi återgälda detta genom att hitta ditt nästa jobb!

Vi ber dig respektera att vi inte har möjlighet att ta emot jobbansökningar via e-post, sociala medier, sms eller telefon!

Om du vill göra en spontanansökan, så klickar du på ”Skapa en profil” till höger och fyller de efterfrågade uppgifterna samt bifogar ditt CV.

Hos oss på Future Bemanning får du chansen att utvecklas och göra en insats utöver det vanliga. Vi hoppas att du är beredd på spännande och utvecklande uppdrag när det är dags och att vi får möjlighet att hjälpa just dig vidare till nytt arbete. 

Välkommen med din jobbansökan!


Tillgängliga jobb just nu:

Registrera CV

Gör dig tillgänglig som jobbsökande utan att söka ett specifikt jobb!