Vår vision

Vår vision är att vara ett föredöme inom bemanning och förändra synen på branschen. Genom att ha medarbetarna i fokus och ta fram kreativa och nyskapande lösningar så gör vi skillnad!

Våra värden

Glädje

Det är vår övertygelse att grunden till ett bra arbete handlar om att ha kul på jobbet. Oavsett var vi befinner oss eller vad vi gör. I med- eller motgång så ska vi agera med glädje och sprida denna vidare.

Flexibilitet

Att lyssna, vara öppensinnade och anpassningsbara, gör att vi skapar lönsamma affärer – både för våra kunder och för oss själva.

Driv

Vi ska alltid ligga steget före och vara proaktiva. Detta kommer göra våra kunder och medarbetare till vinnare.

Därför är det viktigt för oss

Futures verksamhet drivs med stort fokus på glädje, flexibilitet och driv. Dessa ord symboliserar allt vi tycker är viktigt för att skapa en bra grund för vår verksamhet. Vi prioriterar kvalitet och en långsiktig relation med våra kunder, och vi tror på en öppen och ärlig dialog i syfte att nå den bästa lösningen.

Kvalitet, hälsa och helhet

Kvalitet, hälsa och helhet kan ju tyckas vara grundläggande och detta genomsyrar alltid vår verksamhet. Medarbetarnas attityd och förhållningssätt är grunden för en trygg leverans till våra kunder. Genom att lägga stort fokus på detta blir alla parter vinnare och vi kan tillsammans möta framtiden.

Vi är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag

Vi är sedan 2015 ett auktoriserat bemanningsföretag och sedan 2019 även auktoriserat rekryteringsföretag. Det innebär ett krav att uppfylla ett antal villkor, som företaget blir granskat utefter en gång om året. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare. Att vara ett auktoriserat bemanningsföretag är en garanti för våra kunder att vi som leverantör är seriös och följer rådande lagar och regler samt att vi följer branschens etiska regler. Vi har dessutom blivit utsedda till Gasellföretag 2019 och 2020 av Dagens Industri.

Hur kan vi hjälpa dig?