Future är ett auktoriserat bemannings-
och rekryteringsföretag

Future Bemanning är ett ungt rekryterings- och bemanningsföretag med lång erfarenhet, som 2019 och 2020 utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vi som driver verksamheten har gedigen erfarenhet av bemanning och rekrytering, både som köpare och säljare. Future Bemanning grundades av Agneta och Matz Wiking. Vi startade upp i egen regi redan 2014, men då under annat namn. Idag ägs Future Bemanning AB av Ambrion Holding AB. 

Vi är sedan 2015 ett auktoriserat bemanningsföretag och sedan 2019 även auktoriserat rekryteringsföretag. Det innebär ett krav att uppfylla ett antal villkor, som företaget blir granskat utefter en gång om året. Auktorisationen genomförs av branschorganisationen, Kompetensföretagen. Auktorisationen säkerställer att företagen i bemanningsbranschen är seriösa företag, som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär också en trygghet för kunder och medarbetare. Att vara ett auktoriserat bemanningsföretag är en garanti för våra kunder att vi som leverantör är seriös och följer rådande lagar och regler samt att vi följer branschens etiska regler. Kraven för att blir auktoriserat som företag omfattar bland annat etiska regler, kollektivavtal, allmänna leveransvillkor, ansvarsförsäkring, tolv månaders verksamhet, jämställdhetsplan (om den krävs enligt lag) och att vi faktiskt är ett aktiebolag.

Läs mer om auktorisation på www.kompetensforetagen.se/auktorisation

Den årliga granskningen av auktoriserade bemanningsföretag genomförs av Kompetensföretagens auktorisationsnämnd. I denna nämnd ingår representanter för branschen, Kompetensföretagen, LO och Unionen/Akademikerförbunden.

Agneta har lång erfarenhet från ledande befattningar i bemanningsbranschen från såväl mindre lokalt bemanningsföretag som från stort, börsnoterat bemanningsföretag. Matz har erfarenhet av att köpa bemanningstjänster under många år, då han har en bakgrund som chef och ledare på olika nivåer i många olika branscher. Matz har dessutom lång erfarenhet från att rekrytera i sina tidigare roller.

Vår vision
Vår vision ”Vår vision är att vara ett föredöme inom bemanning och förändra synen på branschen! Genom att ha medarbetarna i fokus och ta fram kreativa och nyskapande lösningar i branschen, så gör vi skillnad!

Våra värden
Futures verksamhet drivs med stort fokus på; GLÄDJE, FLEXIBILITET och DRIV. Dessa ord symboliserar allt vi tycker är viktigt för att skapa en bra grund för vår verksamhet och detta kommer förstås både våra kunder och våra medarbetare till godo i slutändan. Vi prioriterar kvalitet och en långsiktig relation med våra kunder! Vi tror på en öppen och ärlig dialog i syfte att nå den bästa lösningen! Det är då vi skapar förutsättningar för såväl nöjda kunder som nöjda medarbetare. När vi har nått dit, så kan även vi känna oss nöjda.

Registrera CV

Gör dig tillgänglig som jobbsökande utan att söka ett specifikt jobb!