Bemanning

Om bemanning
Valet mellan rekrytering och bemanning är en vanlig fundering många kunder har. Vi hjälper dig välja rätt lösning via våra kontor i Västerås, Örebro, Eskilstuna eller Växjö! 

Fördelar med bemanning
Den stora fördelen med bemanning för dig som kund är den flexibilitet som finns inbyggd i tjänsten. Du löser ett kortare eller längre behov av förstärkning i din verksamhet. Det kan handla om ett vikariat på en ordinarie medarbetare, förstärkning över semesterperioden eller att avlasta ordinarie personal under en period av högre arbetsbelastning. Andra fördelar med bemanning är förstås att vi tar hand om rekryteringsarbetet i sin helhet och allt som följer av vårt ansvar som arbetsgivare. Vi håller tät kontakt med vår personal, men du som kund svarar givetvis för att arbetsleda vår medarbetare.

Att hyra personal ger dig som kund total kontroll över personalkostnaderna. Du betalar endast för den effektiva arbetstiden och slipper såklart den krävande rekryteringsprocessen. Du spar därför både tid och pengar och kan fokusera på din kärnverksamhet. När du hyr personal från oss ingår allt från löner, skatter, arbetsgivaravgifter, försäkringar till sjukfrånvaro och du slipper därför oväntade kostnader! Det är vad vi kallar ”All-inclusive”!

NÄR SKA DU HYRA PERSONAL?

Hyrrekrytering
Vid denna modell kan du först hyra och sedan efter några månader anställa medarbetaren, när du haft möjlighet att bedöma dennes arbetsinsats och fått lära känna medarbetaren och se att ni trivs med varandra.

Arbetsanhopning, vikariat eller långvarig sjukdom
Våra kunder hyr ofta personal vid tillfälliga behov. Exempel kan vara vid toppar, vikariat, sjukskrivning, semesterperioder eller föräldraledighet. Det är vanligt att man behöver bemanna upp i verksamheten inför sommarledigheten när den ordinarie personalen ska ha semester.

Deltid och Extra
Alla företag är vid något tillfälle i behov av personal på deltid. Det kan vara några extra timmar här och där eller en deltidstjänst. Vi hjälper er med just ert behov!

Vill du veta mer om bemanning?
Telefon
010-16 18 900
E-post info@futurebemanning.se

Vi hjälper dig med din bemanning via våra kontor i Västerås, Örebro eller Eskilstuna.

Registrera CV

Gör dig tillgänglig som jobbsökande utan att söka ett specifikt jobb!